Om oss

Reumatikerföreningen Skillingaryd-Vaggeryd finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 90 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Reumatikerföreningen Skillingaryd/Vaggeryd bildades under hösten 1992.
Tillsammans ordnar vi medlemsmöten med olika tema, resor, fester, varmvattengymnastik mm. Vi är en mycket aktiv förening och deltar gärna vid olika aktiviteter som ordnas.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 174 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

För mer information, kontakta någon i styrelsen!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!